Politica de confidentilitate

Politica de confidențialitate pentru website-ul autoplus24.ro

Ultima actualizare: iulie 2023

Mulțumim că ați ales să utilizați website-ul autoplus24.ro, o platformă specializată în anunțuri auto. Pentru a asigura o experiență de utilizare optimă și pentru a vă oferi servicii adecvate, colectăm anumite informații cu caracter personal. Vă asigurăm că protecția datelor dvs. este o prioritate pentru noi, iar în această politică de confidențialitate vă explicăm cum colectăm, utilizăm și protejăm aceste informații. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu prevederile prezentului document.

  1. Informațiile pe care le colectăm

La înregistrarea și utilizarea website-ului autoplus24.ro, vom colecta următoarele tipuri de date cu caracter personal:

1.1. Nume și adrese: Pentru a vă oferi acces la funcționalitățile complete ale website-ului, vom solicita să furnizați numele dvs. și adresa de domiciliu.

1.2. Numere de telefon: Pentru a vă permite să vă înregistrați și să gestionați anunțurile auto, vom colecta numerele dvs. de telefon.

1.3. Adrese de email: Vă vom cere adresa de email pentru a vă permite să vă înregistrați pe website și să primiți actualizări privind anunțurile dvs. sau alte comunicări legate de contul dvs.

1.4. Autentificare cu conturi Google: Oferim opțiunea de autentificare cu conturile Google, ceea ce înseamnă că, dacă alegeți să vă înregistrați sau să vă autentificați folosind un cont Google, vom colecta anumite informații asociate cu acel cont, cum ar fi adresa de email și numele de utilizator.

1.5. Informații generale despre utilizatori: În timpul utilizării website-ului, putem colecta informații generale despre comportamentul utilizatorilor, cum ar fi paginile vizitate, anunțurile vizualizate sau interacțiunile cu alte funcționalități ale website-ului. Aceste informații sunt colectate în mod anonim și sunt utilizate în scopuri statistice și de îmbunătățire a experienței de utilizare.

  1. Scopul colectării datelor

Datele dvs. cu caracter personal sunt colectate în principal în scopul de a vă oferi o experiență personalizată pe website-ul autoplus24.ro și pentru a vă permite să accesați și să utilizați funcționalitățile acestuia. Utilizăm informațiile colectate în următoarele scopuri:

2.1. Crearea și gestionarea contului dvs.: Colectăm informațiile necesare pentru a vă permite să vă înregistrați, să vă autentificați și să vă gestionați contul pe platformă.

2.2. Procesarea și gestionarea anunțurilor: Utilizăm datele dvs. pentru a procesa și gestiona anunțurile auto pe care le publicați pe website-ul nostru.

2.3. Comunicări cu utilizatorii: Vă putem contacta folosind adresa de email sau numărul de telefon furnizate pentru a vă trimite actualizări privind anunțurile dvs., notificări legate de cont sau pentru a răspunde la întrebările și solicitările dvs.

2.4. Analiză și îmbunătățire: Analizăm datele colectate pentru a înțelege mai bine modul în care utilizatorii interacționează cu website-ul nostru și pentru a îmbunătăți funcționalitățile și serviciile oferite.

2.5. Respectarea legislației în vigoare: Unele date cu caracter personal pot fi colectate și pentru a respecta cerințele legale și reglementările aplicabile.

  1. Divulgarea datelor către terțe părți

Asigurăm confidențialitatea datelor dvs. și nu vindem, închiriem sau distribuim informațiile dvs. cu caracter personal către terțe părți în scopuri de marketing sau publicitate.

Cu toate acestea, pentru a vă oferi serviciile solicitate și pentru a îndeplini anumite funcționalități ale website-ului, putem dezvălui datele dvs. cu caracter personal către următoarele categorii de terțe părți:

3.1. Furnizori de servicii: Lucrăm cu furnizori de servicii terți, cum ar fi procesatori de plăți, pentru a facilita tranzacțiile și plățile pe website. Aceste companii pot avea acces la anumite date pentru a furniza serviciile solicitate.

3.2. Parteneri de afaceri: În anumite situații, putem colabora cu parteneri de afaceri pentru a vă oferi servicii integrate sau opțiuni de personalizare. În astfel de cazuri, informațiile necesare pot fi partajate cu acești parteneri, dar acest lucru va fi clar comunicat și veți avea posibilitatea de a accepta sau refuza astfel de colaborări.

3.3. Obligații legale: În conformitate cu legile în vigoare, putem fi obligați să dezvăluim anumite date către autoritățile competente sau în cazul în care acest lucru este necesar pentru a proteja drepturile și siguranța noastră sau a altor utilizatori.

  1. Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm datele dvs. cu caracter personal și implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea abuzivă sau divulgarea acestora. Cu toate acestea, nicio metodă de transmitere sau stocare electronică nu este 100% sigură, iar în ciuda eforturilor