Stergere Cont

Ștergerea datelor la cerere

Respectăm dreptul fiecărui utilizator al website-ului autoplus24.ro de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal pe care le-am colectat. Dacă doriți să solicitați ștergerea datelor dvs., vă punem la dispoziție două modalități prin care puteți face acest lucru:

  1. Ștergerea datelor prin contul de utilizator:

Dacă aveți un cont de utilizator pe website, vă puteți exercita dreptul de ștergere accesând contul dvs. și urmând acești pași:

1.1. Autentificați-vă pe website folosind datele dvs. de autentificare (nume de utilizator sau adresa de email și parola).

1.2. Accesați secțiunea “Setări cont” sau “Confidențialitate” din panoul de control al contului.

1.3. Căutați opțiunea “Ștergere cont” sau “Ștergere date” și urmați instrucțiunile afișate pentru a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal.

După ce ați finalizat acest proces, vom primi o notificare cu privire la cererea dvs. și vom proceda la ștergerea datelor dvs. în termenul legal prevăzut de legislația în vigoare.

  1. Ștergerea datelor prin pagina de contact:

Dacă nu aveți un cont de utilizator sau preferați să faceți o cerere de ștergere prin intermediul paginii noastre de contact, vă rugăm să urmați acești pași:

2.1. Accesați pagina de contact a website-ului autoplus24.ro.

2.2. Completați formularul de contact cu informațiile necesare, inclusiv numele dvs., adresa de email și o scurtă descriere a cererii dvs. de ștergere a datelor.

2.3. Trimiteți formularul de contact către echipa noastră.

Vom primi cererea dvs. prin intermediul paginii de contact și vom acționa în conformitate cu solicitarea dvs. de ștergere a datelor în termenul legal prevăzut de legislația aplicabilă.

Menționăm că, în anumite situații, este posibil să păstrăm anumite date cu caracter personal, în conformitate cu obligațiile legale sau interesele noastre legitime. În astfel de cazuri, vă vom informa în mod clar cu privire la motivele pentru care nu putem șterge anumite date.

Protejarea datelor dvs. cu caracter personal și respectarea drepturilor dvs. de confidențialitate sunt prioritatea noastră, și vom depune toate eforturile necesare pentru a vă asigura că drepturile dvs. sunt respectate în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. personale pe website-ul autoplus24.ro. Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de această politică sau procesul de ștergere a datelor, vă încurajăm să ne contactați folosind pagina noastră de contact sau informațiile de asistență disponibile pe website.